Termenii si Conditiile Clubului Westie Cluj:

Clubul Westie Cluj
Clubul Westie Cluj este o ‘adunatura’ de proprietari de catei rasa West Highland White Terrier (Westie) din judetul CLUJ si imprejurimi 🙂
Ne-am adunat intr-un club virtual pentru a ne cunoaste mai bine si a ne intalni live la diverse intalniri sau evenimente organizate de Club 🙂

Membri Clubului Westie Cluj:
Membri ai Clubului Westie Club Cluj pot fi orice proprietari de catei rasa West Highland White Terrier (Westie), care au sau au avut domiciliul in judetul CLUJ.

Simpatizanti ai Clubului Westie Cluj:
Simpatizanti ai Clubului Westie Club Cluj pot fi orice proprietari de catei rasa West Highland White Terrier (Westie), care NU au sau NU au avut domiciliul in judetul CLUJ, dar sunt fani ai Clubului Westie Cluj si doresc sa faca partea din marea familie Westie Cluj 🙂

Website-ul Clubului Westie Cluj
Websiteul oficial al Clubului este www.WestieClubCluj.Ro si contine pe langa informatii despre toti membrii clubului, multe informatii utile despre rasa West Highland White Terrier (Westie), informatii despre intalnirile si evenimentele Westie Cluj si multe alte informatii utile 😉

Prezenta pe Website-ul Clubului Westie Cluj
Orice poza de pe site cu westilici (membrii Westie Cluj) a fost postata in urma acordului virtual a proprietarului, dar daca s-a omis o eroare in acest sens, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de email Contact@WestieClubCluj.Ro si vom elimita acea poza sau informatie de pe website.

Partenerii Clubului Westie Club Cluj
Partenerii Clubului Westie Club Cluj sunt persoane sau firme care sponsorizeaza sau au sponsorizat Clubul la evenimente sau diverse activitati atata online cat si offline.

Recomandarile Clubului Westie Club Cluj
Clubul Westie Cluj recomanda diversi furnizori de produse sau servicii in domeniu, dar nu isi asuma raspunderea pentru orice neplacere adusa de folosirea acestor servicii sau produse. Furnizorii acestor produse/servicii sunt singurii responsabili de tot ceea ce tine de acestea. Daca intampinati orice problema cu unul dintre furnizorii recomandari de Clubul Westie Cluj, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa e email Contact@WestieClubCluj.Ro sau la 0740-172001.

Recomandari pentru Clubul Westie Cluj
Daca aveti orice fel de recomandare pentru Clubul Westie Cluj, atat pentru activitati, intalniri sau tot ce tine de partea de online, va rugam sa ne contactati prin email Contact@WestieClubCluj.Ro sau telefon 0740-172001.

Utilizarea Websiteului / Clubului Westie Cluj
Cei care nu sunt deacord cu conditiile de mai sus, sunt rugati sa paraseasca acest website sau sa nu se inscrie in Clubul Westie Cluj.
Celorlalti va uram MULTA DISTRACTIE alaturi de membrii Clubului Westie Cluj 🙂